Onderhoud

Voor een service- of onderhoudsbeurt kunt u op korte termijn een afspraak maken. De kosten variëren per machine, wilt u een prijsindicatie, bel dan vrijblijvend of vul het storingsformulier in.

De volgende machines onderhouden wij:

  • WMF koffiemachines
  • SCHAERER koffiemachines

Wilt u het machine type doorgeven bij een storing? Dan zullen wij zo snel mogelijk ter plaatse zijn!

Snelle service binnen 24 uur!

De kracht van ons bedrijf is onze sublieme en snelle serviceverlening. Niet alleen als het gaat om het leveren en plaatsen van uw nieuwe aanwinst, maar ook voor onderhoud en reparatie van de machine. En hoewel de kans op een storing bij een oerdegelijk merk als WMF uiterst klein is, is een defect natuurlijk nooit 100% uit te sluiten. Geen nood. Onze servicedienst is binnen 24 uur ter plaatse! En is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Vervangende koffiemachine

Kan een storing of defect niet ter plekke worden verholpen? Dan kunnen we tijdelijk een vervangende volautomaat voor u regelen, voor de tijd dat uw WMF machine in onze werkplaats staat.

Originele merkonderdelen

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Daarom zorgen we na de aanschaf van uw volautomaat voor regelmatig onderhoud. Daarbij gebruiken we alleen originele WMF EN SCHAERER merkonderdelen.